REGISTRERA JAKT SOM JAKTARRANGÖR

Om du som jaktarrangör vill presentera din jakt på Svenska Jaktklubben krävs initialt en registrering av dig som jaktarrangör och din jakt.

En självklarhet är att du som jaktarrangör dessutom är medlem i Svenska Jaktklubben, och följer de medlemsvillkor och den integritetspolicy som Jaktklubben står för. Är du inte medlem ännu? Klicka här för att ansöka om medlemskap.

Är du redan medlem?

Var då vänlig och fyll i nedanstående formulär, så återkopplar vi till dig snarast möjligt för uppföljande information om jakten.

Medlemsvillkor

§1. För att kunna uppbära medlemskap krävs innehav av jägarexamenbevis.

§2. Jaktklubbens värderingar och kodex står för god jaktetik, moral och säkerhet. Respekt för de vilda djuren – art, ålder och kön. Vidare står Jaktklubben för god kunskap inom jakt och för gott beteende i samband med jakt. Alkohol, droger etc. är inte förknippat med jakt.

§3. Enbart medlemmar i Jaktklubben har rätt att bära klubbens symbol på märke.

§4. Alla jägare är välkomna att ansöka. Ansökan om medlemskap görs skriftligen genom att fylla i ansökningsformuläret på Jaktklubbens hemsida (Formulär att fylla i finns här nedan), samt bifoga kopia på jägarexamenbevis. Sökande skall kunna lämna en referens som antingen är en befintlig medlem, eller av någon annan av Jaktklubben känd person. Saknar sökande referens, skall även legitimation bifogas.

§5. Medlem skall godkänna att Jaktklubben får spara medlemmens personuppgifter enligt reglerna om GDPR och godkänna Jaktklubbens Integritetspolicy.

§6. Medlemsavgift erläggs per medlemsår (1:e april till 31:e mars). Medlemsavgiften publiceras under februari månad inför nästkommande medlemsår. Medlemskap för 2021-2022 kostar 485 kr.

§7. Om det kommer till Jaktklubbens kännedom att medlem bryter mot medlemsvillkor kan medlemmen komma att uteslutas.

Kontrollera att alla fält är korrekt ifyllda genom att skrolla igenom din registrering igen efter ifyllnad.
Observera – Vid korrekt skickad registrering i Jaktklubben visas en svarssida.