Posted on

Slakteri – Erbjudande till Jaktklubbens medlemmar

Vikens Viltslakteri är ett nybyggt och toppmodernt viltslakteri som Jaktklubben har ett exklusivt samarbete med för klubbens medlemmar. Det är beläget i Hällingsjö, ca. 20 minuters bilresa från Göteborg. 

Här, på Vikens Viltslakteri, kan du som jägare och medlem i Jaktklubben boka och använda slakteriet för att själv ta hand om, flå, hängmöra och stycka ditt kött. Dygnet runt, året om. Med ditt medlemsnummer bokar du lokalen digitalt och kan i lugn och ro ta hand om, flå och putsa ditt vilt efter en lyckad jakt.

Lokalen är byggd och anpassad för att du ensam skall kunna genomföra hela processen utan problem. Med flyttbar travers i taket kan du ensam vinscha av t.ex. en älg direkt från släpet, för att sedan enkelt flyttas genom flårum, kylrum och styckningsrum på takrälsen.

Ditt vilt hänger i kylrum under mörningsprocessen och du kan själv följa din “personliga mörningstimer” digitalt för att kunna planera ditt styckningstillfälle. 

När ditt vilt är färdigmörat väljer du själv om du tar med det hem eller vill använda slakteriets styckningsrum. Här har du tillgång till allt du kan tänkas behöva: knivar, hygienartiklar, köttkvarn, vacummaskin, varmt/kallt vatten etc. 

Pris: 100:- dygn för vilt 1. 50:- dygn för vilt 2 och fler.

Här finner ni ytterligare information.