NY JAKTAKTÖR

Svenska Jaktklubben samarbetar med jaktarrangörer över hela Sverige.

Svenska jaktklubben är ingen tidning eller annonsplattform, utan en sluten Jaktklubb för jägare som vill jaga i Sverige. Jaktklubben har medlemmar över hela landet, men även i Danmark, Norge, Tyskland och USA, och växer oavbrutet. Jaktklubbens uppdrag är att hitta bra jakter hos seriösa jaktaktörer som får möjlighet att kostnadsfritt exponera sina jakter till Jaktklubbens medlemmar. Vår webbplats har hög besöksfrekvens och ligger idag på över 60.000 unika besökare per år.

Bokning av jakt sker direkt hos jaktarrangören utan inblandning av Jaktklubben. Dock är vi tydliga med att våra medlemmar ska uppge sitt medlemsnummer i all kommunikation med jaktarrangören.

All digital kommunikation och exponering av kompletta jakter sker på den inloggade delen av jaktklubben.com, där enbart medlemmar och jaktarrangörer har tillträde. För att väcka intresse hos nya potentiella medlemmar, sker exponering av jakter mycket kort på “Hem” – startsidan, som är en öppen sida. Denna exponering är mycket generell och saknar information om plats, datum och jaktarrangör – allt för att bibehålla en säker och trygg arbetsmiljö för för våra jaktarrangörer.

Svenska Jaktklubben är noga med både vilka medlemmar vi tar in, och vilka jaktarrangörer som vi samarbetar med. Vill du exponera dina jakter hos oss? Skicka ett mail med grundläggande information samt ditt telefonnummer till info@jaktklubben.com så ringer vår ansvarig för jaktarrangörer upp dig inom kort.